Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Constructie fabrica grupuri electrogene - Licitatie de lucrari

Apr 18   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog Taguri: ,

Constructie fabrica grupuri electrogene - Licitatie de lucrari

Constructie Fabrica grupuri electrogene – Licitatie lucrari

Ieri, 17 Aprilie 2015 a fost publicat pe site-ul Ministerului fondurilor europene anuntul de licitatie de lucrari pentru constructie fabrica grupuri electrogene in cadrul proiectului de investitii cu fonduri UE derulat de firma noastra.

Proiectul are denumirea:
“Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptibile la Energia Electrica”, cod SMIS: 39768, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013, Axa Prioritara 1 – “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie: 1 Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiune: 1 Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sect. productiv prin investitii tangibile si intangibile.

Sunt invitate pentru a participa la aceasta licitatie firmele cu profil de constructii, eligibile conform documentatiei anexate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.

Documentatia tehnica – proiectul tehnic – poate fi descarcat gratuit de aici!

Lucrarile se refera la executarea constructiei unei hale de aproximativ 2000 mp in localitatea Perieni, com Probota, jud. Iasi iar bugetul de lucrari este de: 3.286.581 lei fara TVA.

Pentru mai multe informatii despre lucrarile de constructie fabrica grupuri electrogene, ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze la 0232 225 725 sau pe adresa: [email protected]! Informatii despre modul in care decurge proiectul, procesul de achizitii, SEAP, s.a. puteti gasi si aici.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare