Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Global Tech - Unitate autorizata service Wilo

Apr 27   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Tehnice Taguri: , ,

Global Tech - Unitate autorizata service Wilo

Global Tech – Unitate autorizata service Wilo

Wilo SE este producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate. Wilo SE are peste 60 de filiale în întreaga lume și circa 7.500 de angajați. În România, filiala Wilo a fost înființată în anul 1998.

Activitatea Wilo România acoperă 3 segmente de piață: segmentul construcțiilor, segmentul apă-canal și cel industrial. Pe segmentul construcțiilor, Wilo România furnizează echipamente pentru clădiri rezidențiale, clădiri de birouri și comerciale, punând la dispoziția beneficiarilor pompe pentru încălzire-climatizare-răcire, alimentare cu apă și sisteme pentru stingerea incendiilor. Pe segmentul apă-canal, Wilo furnizează echipamente pentru alimentare cu apă, tratare, canalizare și epurare. În contextul dezvoltării infrastructurii din ultima perioadă, compania a furnizat echipamente pentru numeroase stații de epurare și tratare a apelor uzate și rețele de alimentare cu apă la nivel național. Wilo România este compania cu cel mai mare număr de stații de pompare prefabricate pentru ape uzate cu separare de solide livrate și montate în România.

La nivel de grup, Wilo a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 1,23 miliarde euro. Filiala din România a vândut în anul 2014 pompe și sisteme de pompare în valoare de 19,5 milioane euro confirmând creșterea constantă în ultimii 5 ani și depășirea cifrei de afaceri realizată înainte de criza economică din 2008. Cifra de afaceri din 2014 este cu 37% mai mare decât cea a anului precedent, consolidând astfel poziția de leader pe piața din România în acest sector de activitate. (extrase de pe site-ul firmei Wilo)

Global Tech colaborează cu Wilo România de mai bine de 4 ani, atât pe partea de vânzări cât și pe parte de instalare, întreținere și reparații pompe și echipamente. Activitatea de service a fost în continuă creștere astfel încât, din 2014, Global Tech este unitate autorizată service Wilo pentru întreaga țară. (în aprilie se împlinește un an!)

Pentru mai multe informații despre produsele Wilo, precum și despre activitatea nostră de service aferentă, faceți click aici!

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare