Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Global Tech, locul intai pentru al doilea an consecutiv

Aug 23   |   De: sofrone-raluca   |   1   |   Postat in Blog Taguri:

Global Tech, locul intai pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an consecutiv, SC Global Tech SRL este pe primul loc in Topul firmelor din judetul Iasi pe domeniul COMERT, la clasa de marime intreprinderi mici.

Acest loc onorat nu ar fi fost posibil fara voi, cei care ne sustineti si aveti incredere in noi. Dorinta noastra este ca in continuare produsele si serviciile noastre sa fie de cea mai buna calitate astfel incat sa fiti mulțumiti si colaborarea noastra sa devina din ce in ce mai fructuoasa.

Felicitam toate firmele din judetul Iasi, topul din editia 2018 putand fi consultat aici.

Asa cum multi dintre voi stiti deja, suntem o companie privata cu capital integral romanesc ce a fost infiintata la Iasi in Octombrie 2000, prin reactivarea si reorganizarea unei firme mai vechi. Inca de atunci, SC Global Tech SRL pune accent pe calitatea serviciilor si produselor furnizate, pe satisfactia clientilor directi si indirecti, pe crearea parteneriatelor durabile.
Acum, dupa aproape 20 de ani, producem in propria noastra fabrica, oferim solutii si servicii personalizate, comercializam echipamente si ne ocupam de mentenanta si servisare.

Echipele noastre furnizeaza echipamente si solutii pentru alimentarea cu energie de rezerva, alimentarea cu aer comprimat industrial si medical, pentru pomparea si tratarea apei curate si uzate, pentru cogenerarea si trigenerarea de cu gaz metan si biogaz de orice tip si pentru iluminat cu leduri atat la nivel industrial cat si pentru consumatorii individuali.

De asemenea comercializam o gama larga de scule, echipamente si utilaje industriale pentru constructii, agricultura si edilitare, asigurand acestora servicii de instalare, reparatii si intretinere cât si monitorizare a acestora la distanta  pe platforme profesionale integrate.

Anul acesta in perioada 20-23 septembrie ne putem intalni la cel mai mare targ de agricultura din zona Moldovei, AGRALIM.
Acesta va avea loc in Parcul Agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, judetul Iasi, situat la drumul european E583. Noi va vom astepta la standul A31e.

Topul Firmelor din Judeţul Iasi este realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi in conformitate cu prevederile art. 4 lit. m din Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comert si Industrie din Romania, modificata si completata, pe baza metodologiei unitare la nivelul Sistemului Cameral Naţional.Topul este structurat pe sapte domenii de activitate: IT&C si Cercetare-Dezvoltare; Industrie; Agricultura, Silvicultura si Pescuit; Constructii; Servicii; Comert; Turism si Restaurante.

Despre Autor

sofrone-raluca

Comentarii (1)

  1. Lucian Olarasu / August 24, 2018 at 6:28 am

    Felicitari, tineti-o tot asa!

    Reply

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare