Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Producatorul de grupuri electrogene Teksan la Global Tech Iasi

May 28   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente, Istoric Taguri: , ,

Producatorul de grupuri electrogene Teksan la Global Tech Iasi

Producatorul de grupuri electrogene Teksan in vizita la Global Tech Iasi

Teksan Generator a fost infiintata in 1994 ca si dealer de grupuri electrogene devenind astazi al doilea producator din Turcia. Produsele Teksan au o reputatie binemeritata datorita calitatii lor, fiind prezente pe piata romanesca de mai bine de 10 ani.

In prezent, alaturi de grupuri electrogene, Teksan mai produce sisteme de cogenerare si trigenerare, turnuri de iluminat si gama aferenta de accesorii pentru generatoare (trailere, containere, samd).

Deoarece incepand cu anul 2014 Global Tech a inceput sa comercializeze si grupuri electrogene Teksan, zilele acestea ne-a vizitat la sediul nostru din Iasi Dl. Ozgur Ercal, Area Sales Responsable Europa.

Vizita a avut ca scop cunoasterea firmei Global Tech si a managementului acesteia si identificarea posibilitatilor de cooperare intre cele doua firme pe piata din Romania. Din partea firmei noastre, la intalnire, a participat Dl. Dan Cucu – General Manager si Dl. Lucian Olarasu – Consilier Vanzari Departament Energie.

S-au discutat strategii comune, politici de pret si s-a facut o trecere in revista a pietei din Romania, precum si a problemelor legate de productia de grupuri electrogene Teksan.

Pentru mai multe informatii legate de gama de generatoare de curent Teksan faceti click aici sau sunati unul din specialistii nostri la tel: 0740 034 490!

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare