Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Vizita Global Tech la Awelco

Apr 10   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog Taguri: ,

Vizita Global Tech la Awelco

In perioada 3 Р4 Aprilie 2014 o delegatie de la Global Tech a vizitat sediul Awelco din Conza Della Campania, Italia. Cu aceasta ocazie Directorul General al Global Tech РDl Dan Cucu s-a intalnit cu Directorul Executiv al Awelco РDl. Wiliam De Rosa. Discutiile intre cele doua parti s-au axat pe relatiile comerciale dintre cele doua companii si pe oportunitatile de dezvoltare ale acestora pe piata din Romania.
Cooperarea intre cele doua firme dateaza din 2012 cand Global Tech a inceput sa importe oficial echipamente de sudura de la Awelco, in calitate de unic importator. Awelco produce o gama larga de transformatoare si invertoare de sudura, echipamente de sudura MIG MAG si TIG, aparate de taiere cu plasma, redresoare auto si roboti de incarcare.
Awelco produce echipamente din gama hobby si profesionala cu precadere in Italia. Singurele aparate produse in afara Europei (China) sunt redresoarele auto. Awelco este singura companie care produce echipamente de sudura in regim OEM pentru Stanley si alte branduri importante.
Vizita Global Tech la Awelco a fost extrem de constructiva, ambele parti convenind la unele masuri menite sa creasca volumul de vanzari in Romania.

Galerie foto: Vizita Global Tech la Awelco

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare