Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Perkins si Mecc Alte - Noii furnizori Global Tech

Aug 06   |   De: sofrone-raluca   |   0   |   Postat in Blog Taguri: , , , , ,

Perkins si Mecc Alte - Noii furnizori Global Tech

La Global Tech, lucram zi de zi pentru indeplinirea misiunii asumate, de a construi  relatii de lunga durata bazate pe certitudini si profesionalism. Astfel incat sa oferim servicii si produse competitive clientilor si sa nu ne dezicem de la valorile companiei: CERTITUDINE SI PERFORMANTA. De aproape doua decenii alegem atent solutiile si produsele pe care le oferim. Gratie relatiilor de colaborare pe care le cultivam cu furnizori care au castigat increderea echipei noastre prin calitatea, siguranta in exploatare si fiabilitatea echipamentelor (furnizate) putem oferi solutii si echipamente de nivel superior.

Tinand cont de aceste principii am initiat si concretizat doua colaborari ce se dovedesc deja fructuoase. Astfel Perkins si Mecc Alte sunt acum parteneri Global Tech. 

Stabilirea acestei colaborari cu Perkins este o cinste pentru noi. Cunostintele si experienta acumulata de Perkins in cei peste 85 de ani de activitate, i-a transformat in principalii furnizorii mondiali de motoare diesel si gaz, stabilind excelenta in inginerie si oferind cea mai cuprinzatoare gama de solutii inovatoare si fiabile de alimentare.

Perkins ne va furniza motoare industriale cu puteri cuprinse intre 1,5 kW și 20,8 kW. De retinut este ca toate aceste motoare corespund reglementarilor europene in ceea ce priveste emisiile de carbon.

O alta realizare importanta pentru Global Tech este colaborarea cu Mecc Alte, unul dintre cei mai experimentati producatori de alternatoare, peste 1 400 alternatoare pe zi,  pentru cele mai diverse aplicatii in industrii precum: industria maritima, aviatica, telecomunicatii sau agricola. Mecc Alte isi dezvolta componentele mecanice utilizand design si software dedicat proiectarii pieselor electronice. In plus fiecare model de alternator este proiectat folosind simulări ale analizelor cu elemente finite.

Cele doua parteneriate de talie mondiala, prin furnizarea e echipamente profesionale, ne vor ajuta in dezvoltarea de  grupuri electrogene de calitate superioara, echipate cu cele mai competitive tehnologii.

Pentru mai multe detalii despre noi, produsele si serviciile noastre click  aici.

 

Despre Autor

sofrone-raluca

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare