Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Coelmo alimenteaza cercetarea si avansul stiintific

May 21   |   De: sofrone-raluca   |   0   |   Postat in Uncategorized Taguri:

Coelmo alimenteaza cercetarea si avansul stiintific

Partenerul si furnizorul nostru de solutii energetice isi dovedeste inca odata calitatea de a oferi cele mai potrivite raspunsuri și solutii  gandite special si concepute pentru nevoile din diverse domenii.

Printre acestea se numara o institutie de cercetare din Franta care utilizeaza  doua seturi de generatoare Coelmo, actionate de motoare puternice Perkins® 4012-46TAG2A. Acestea au fost special concepute sa furnizeze un sistem eficient și ușor de întreținut în cazul în care reteaua coboara.

Intr-un astfel de institut, intreruperea neasteptata a energiei nu este niciodata acceptabila, centrul depinzand de o serie de tehnologii IT avansate care îi ajută să-și desfășoare cercetarea și investigația într-un mod structurat și progresiv. Aceste aplicații importante necesită o sursă de alimentare continuă pentru a menține operațiunile in progres.

Cu o nevoie clara de putere de rezerva suficienta pentru a mentine centrul complet operational in cazul unei defectiuni a retelei, compania a apelat la producatorul italian de generatoare Coelmo pentru gasirea unei soluții. Cu o experienta de peste 60 de ani, Coelmo a avut toate competentele de proiectare si de fabricatie pe care centrul le cauta. De asemenea, are o experienta puternica de dezvoltare a produselor dedicate pentru o gama larga de sectoare, inclusiv industrie, constructii, petrol si gaze si telecomunicatii.

Dupa colaborarea stransa cu clientul, echipa Coelmo a proiectat si furnizat doua seturi de generatoare. Ambele au fost montate într-un container de 12 metri, alimentate de motoarele 4012-46TAG2A Perkins, fiecare motor dezvoltand o putere de standby de 1500 kVA. Motorul a fost proiectat pentru a oferi o eficienta optima in toate conditiile si pentru a furniza in mod fiabil suportul de standby de care depind operatiunile centrului de cercetare.

Asa cum a declarat directorul de marketing al Coelmo, Noemi Vitulano, “Raporturile excepționale de putere-greutate reduc costurile de functionare pentru utilizator. Perkins a experimentat o retea globala de distribuitori si dealeri, alaturi de experti pe deplin pregatiti in domeniul motoarelor, oferind suport de service neegalat.”

Pana la momentul actual, generatoarele au fost utilizate pentru aproximativ 300 de ore pe an. Domnul Vitulano a adaugat: “Solutia Coelmo si Perkins indeplineste toate cerintele si le ofera siguranta in timpul oricarei intreruperi de tensiune. Clientul nostru este foarte multumit de solutia noastra.” 

Suntem mandri sa putem fi parteneri si distribuitori ai echipamentelor si solutiilor Coelmo! 

Sursa foto: https://bit.ly/2GARIaY

Despre Autor

sofrone-raluca

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare