Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Global Tech din nou pe podium - Gala Karcher Romania

Jun 11   |   De: sofrone-raluca   |   1   |   Postat in Blog Taguri:

Global Tech din nou pe podium - Gala Karcher Romania

Pe 7 iunie 2018 a avut loc una dintre cele mai importane gale organizate de Karcher Romania dedicata distribuitorilor Karcher din tara. 

Desfasurata intr-o locatie selecta, domeniul Stirbei din Bucuresti, gala a strans la un loc o mare parte dintre distribuitorii Karcher.

Si in acest an am avut onoarea de a fi premiati cu locul ll la categoria – cel mai bun distribuitor al anului 2017, clasament facut pe baza cifrei de afaceri realizate in relatia cu Karcher Romania.

Acest titlu vine ca o recompensa pentru munca depusa de catre echipa Global Tech angrenata in procesul de vanzare si post-vanzare. Aceasta cupa ne motiveaza ca si in urmatori ani compania noastra sa se ridice la nivelul cerintelor Karcher dar in primul rand la nivelul asteptarilor clientilor nostri. Si astfel avem credinta ca anul 2018 ne va duce in fruntea podiumului.

In aceelasi timp, gala a dat ocazia tuturor partenerilor de a asista la prezentarea strategiei Karcher 2018-2020 atat la nivel de corporatie cat si la nivel de grup, prezentare ce a fost sustinuta de  dl dir .Igor Grecov, directorul Karcher pe Romania. Cu aceasta ocazie s-a punctat faptul ca dealerii reprezinta cheie succesului Karcher si in continuare strategia pe urmatorii ani va merge in directia de sustinere a acestora.

 

 

KARCHER este lider mondial in echipamente si produse pentru curatare. Compania furnizeaza solutii specializate in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial.

Despre Autor

sofrone-raluca

Comentarii (1)

  1. Gala Karcher 2019 - Global Tech din nou pe podium | Global Tech / June 4, 2019 at 7:27 am

    […] cum v-am obisnuit deja si in acest an Global Tech a avut onoarea de a se afla in top 3 dealeri Karcher dupa cifra de […]

    Reply

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare