Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Aeroterme industriale

Oferta noastra de aeroterme industriale

Aerotermele industriale (denumite si generatoare de aer cald, suflante industriale sau tunuri de caldura) sunt echipamente de uz profesional special concepute pentru incalzirea spatiilor mari: hale industriale, cladiri in constructii, spatii comerciale, piete agroalimentare, sere, ferme de animale, corturi de mari dimensiuni, etc.

Ca si solutie de incalzire, poate fi temporara (pana la instalarea unui alt sistem) sau permanenta. In cazul solutiilor permanente, in functie de dimensiunea spatiilor incalzite, se pot folosi tubulaturi speciale pentru distribuirea aerului cald.
In functie de sursa de energie, aerotermele sunt electrice sau pe benzina, motorina, gaz metan, GPL, ulei uzat. Aerotermele electrice pot fi cu rezistenta sau cu infrarosii.

Din punct de vedere constructiv, exista aeroterme industriale cu ardere directa si cu ardere indirecta. Cele cu ardere directa trimit noxele rezultate in urma arderii impreuna cu aerul cald, ceea ce limiteaza aplicatiile. Sunt solutii ieftine si sunt de preferat temporar, in spatii relativ deschise si putin populate, cum ar fi cladirile in constructie. Aerotermele cu ardere indirecta (cu cos de fum) au schimbator de caldura ceea ce face ca aerul cald sa nu contina noxe.

Noi va oferim o gama larga de aeroterme industriale cu putere de pana la 250 KW si debit de aer de pana la 12 500 mc/ora provenind de la producatori specializati precum Master, Sial, Wacker, Oklima, Arcotherm, s.a.

Va stam la dispozitie cu consultanta gratuita pentru alegerea modelului in functie de suprafata si volumul spatiului pe care doriti sa il incalziti sau pentru proiecte speciale.

Pentru mai multe informatii despre compresoare (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) faceti click aici.
Puteti comanda ACUM compresorul de care aveti nevoie la cel mai mic pret: INTRATI IN MAGAZIN si profitati de promotiile si reducerile curente.
Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email.

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0747 297 415.