Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Compresoare de aer cu surub si cu piston

Oferta noastra de compresoare de aer

Oferim clientilor nostri o gama completa de compresoare de aer cu puteri de pana la 400 KW, pentru cele mai diferite aplicatii din industrie, sanatate, servicii si agricultura, pentru uz industrial, profesional si hobby. Cele mai noi si moderne tehnologii. Tipuri disponibile:

Furnizam si instalam grupuri de 2 sau mai multe compresoare care debiteaza pe aceeasi retea, cu turatie fixa sau cu turatie fixa + turatie variabila pentru eficientizare energetica. Sisteme de comanda cu controlere specializate.
Sisteme de monitorizare si control la distanta, prin internet si dispecerat de urmarire la distanta la dispozitia clientilor.

Va asiguram toate accesoriile pentru tratarea aerului comprimat indiferent de presiune si debit, asociate compresoarelor sau retelelor de distributie:

Producatori: ALUP Compresoren (membru grup Atlas Copco), FINI-DARI si altii.

Pentru mai multe informatii despre compresoare (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) faceti click aici.
Puteti comanda ACUM compresorul de care aveti nevoie la cel mai mic pret: INTRATI IN MAGAZIN si profitati de promotiile si reducerile curente.
Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte (produse livrate si lucrari executate) faceti click aici.

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0754 032 199.