Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Echipamente constructii

Oferta noastra de echipamente constructii

Va oferim o gama completa de echipamente constructii de mica mecanizare, pentru uz general si specific, de cea mai buna calitate, provenind de la producatori de elita din urmatoarele categorii:

Pentru unele din categoriile de mai sus sunt disponibile si alternative low cost (branduri OEM) la cele mai bune preturi din piata.

Sunt disponibile in cel mai scurt timp o mare varietate de modele si tipodimensiuni pentru fiecare categorie de produse. Din acest motiv, oferim consultanta gratuita pentru alegerea modelului potrivit aplicatiei dvs.

Pentru toata gama de echipamente constructii asiguram accesorii, piese de schimb si consumabile originale sau aftermarket.
Intretinerea si reparatiile in si postgarantie va sunt asigurate prin unitati service specializate, cu personal calificat, autorizat si instruit de producatori.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Wacker-Neuson, Kompakt, Honda, Coelmo, Makita, Bosch

Pentru mai multe informatii despre echipamente constructii (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi ) faceti click aici.
INTRATI IN MAGAZIN si profitati acum de cele mai bune oferte la echipamente constructii cu livrare rapida, garantie si service in toata tara!
Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email!

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225 725 sau 0747 504 852 .