Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Echipamente constructii

Show Side Panel

Oferta noastra de echipamente constructii

Va oferim o gama completa de echipamente constructii de mica mecanizare, pentru uz general si specific, de cea mai buna calitate, provenind de la producatori de elita din urmatoarele categorii:
– Maiuri compactoare de diverse modele si marci, linii high quality si linii low cost
– Placi compactoare cu greutate de pana la 1 200 kg, unidirectionale si bidirectionale, pe benzina sau diesel, cu posibilitate de control la distanta prin telecomanda
– Rulouri compactoare cu greutate de pana la 3 tone, de tip “walk behind” sau cu post de conducere “ride-on”, articulate sau rigide, optional cu telecomanda, s.a.m.d.
– Masini de slefuit beton electrice sau pe benzina, de tip “walk behind” sau “ride-on”, cu una sau doua palete
– Vibratoare interne si externe pentru beton, cu inalta frecventa sau modulare
– Masini de taiat asfalt si beton de tip “walk behind” sau manuale, pentru taieri de pana la 70 cm
– Ciocane demolatoare electrice, pneumatice sau cu motor termic
– Turnuri si baloane de iluminat de diverse puteri si dimensiuni
– Motocompresoare cu surub pentru aplicatii in constructii
– Masini (pompe) de tencuit gletuit varuit
– Instrumente de masura in constructii

Echipamente constructii de mica mecanizare

Pentru unele din categoriile de mai sus sunt disponibile si alternative low cost (branduri OEM) la cele mai bune preturi din piata.

Sunt disponibile in cel mai scurt timp o mare varietate de modele si tipodimensiuni pentru fiecare categorie de produse. Din acest motiv, oferim consultanta gratuita pentru alegerea modelului potrivit aplicatiei dvs.

Pentru toata gama de echipamente constructii asiguram accesorii, piese de schimb si consumabile originale sau aftermarket.
Intretinerea si reparatiile in si postgarantie va sunt asigurate prin unitati service specializate, cu personal calificat, autorizat si instruit de producatori.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Wacker-Neuson, Kompakt, Honda, Coelmo, Makita, Bosch

Pentru mai multe informatii despre echipamente constructii (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi ) faceti click aici!

INTRATI IN MAGAZIN si profitati acum de cele mai bune oferte la echipamente constructii cu livrare rapida, garantie si service in toata tara!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email!

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225725 sau 0747 504852