Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Echipamente service auto

Show Side Panel

Oferta noastra de echipamente service auto

Global Tech va ofera o serie de echipamente service auto nespecifice, de uz general, inclusiv pentru vulcanizari si ateliere auto de mici dimensiuni. Pe linga compresoare, scule electrice si pneumatice (disponibile in alte sectiuni) va oferim:

Echipamente service auto, garaje si vulcanizari, accesorii si consumabile

– Aparate pentru regenerare baterii: sunt aparate introduse de Global Tech ca noutate pe piata romaneasca si se utilizeaza pentru regenerarea bateriilor cu plumb, de orice tip (electrolit lichid, SLA, GEL, AGM, VRLA, SLI, etc). Pentru baterii de pornire (de start), baterii de tractiune, baterii de stocare, utilizate pentru autovehicule si vehicule de orice tip, electrostivuitoare, electrocare, nacele si alte echipamente electrice, surse neintreruptibile UPS, s.a. Este o tehnologie verde, de varf ce aduce venituri substantiale utilizatorilor prin marirea semnificativa a duratei de viata a bateriilor si contribuie la reducerea emisiilor de CO2.
– Aparate dejantat: sunt masini de montat si demontat anvelope, semi-automate, de cea mai buna calitate si fiabilitate de la producatori de renume mondial. Sunt disponibile mai multe variante constructive atat pentru motociclete, autoturisme, cat si pentru camionete si camioane.
– Bancuri de lucru: de la micul atelier pana la cel mai modern service auto avem nevoie de bancuri de lucru si carucioare pentru scule.
– Cricuri auto: penumatice sau hidraulice, cricurile nu lipsesc din dotarea oricarei vulcanizari, service auto sau atelier de intretinere – pentru toate tipurile de vehicule.
– Masini de echilibrat roti: pentru autoturisme si camioane, cu diferite grade de precizie si viteze de echilibrare la cele mai bune preturi.
– Redresoare auto: o gama variata de redresoare si incarcatoare baterii de uz profesional si domestic satisfacand toate exigentele, la cele mai mici preturi. Pentru orice tip de baterii auto (de 12 V sau 24 V) oferind curenti de incarcare de pana la 250 A.
– Roboti pornire auto: de uz profesional si domestic satisfacand toate exigentele, la cele mai mici preturi. Pentru orice tip de baterii auto (de 12 V sau 24 V) oferind curenti de pornire pana la 2 500 A; asigura o pornire sigura pe timp de iarna.

Asiguram orice accesoriu pentru gama de echipamente service auto comercializata.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Awelco, Telwin, Sirio, Repowertek, Rodcraft, Omega, Tecnolam.

Mai multe informatii despre echipamente service auto (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) faceti click aici!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email!

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in echipamente service auto la telefon: 0747 297 419.