Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Stabilizatoare de tensiune

Show Side Panel

Oferta noastra de stabilizatoare de tensiune

Una din problemele legate de alimentarea cu energie din reteaua nationala este fluctuatia tensiunii de alimentare. Desi in ultimii ani aceste fluctuatii sunt tot mai rare, amploarea pagubelor produse determina atat persoanele cat si companiile sa se protejeze folosind stabilizatoare de tensiune.
Utilizarea acestor stabilizatoare de tensiune atat in mediu casnic cat si in industrie, comert si servicii incepe sa fie cu atat mai extinsa cu cat acestea sunt echipamente ieftine in raport cu riscurile potentiale (care pot afecta nu numai echipamente si circuite ci chiar procesele de productie)

Global Tech va ofera stabilizatoare de tensiune cu puteri de pana la 3000 KVA pentru aplicatii in industrie, servicii, comert si casnice de la producatori europeni, calitate de varf, reglare cu servovecanisme, pe linie si pe faza. Sunt disponibile variante alternative low cost pentru puteri pana la 500 KVA

Stabilizatoare de tensiune industriale, de mare putere

Majoritatea echipamentelor sunt pentru alimentarea trifazata (400V) dar, va putem pune la dispozitie si stabilizatoare de tensiune monofazate (230V) cu puteri de pana la 120 KW.

Deoarece la alegerea modelelor celor mai potrivite pentru aplicatia Dvs sunt luati trebuie luati in calcul mai multe elemente (viteza si precizia de reglare, protectiile existente in circuite, structura sarcinilor alimentate, etc) firma noastra va asigura consultanta gratuita in acest sens.

Asiguram clientilor nostri livrare rapida, instalare si punere in functiune la toata gama de stabilizatoare de tensiune precum si servicii de intretinere si reparatii in si post garantie.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Ortea, Artronic, GTPower

Pentru mai multe informatii despre stabilizatoare de tensiune (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi, si alte informatii) faceti click aici !

Puteti cumpara un stabilizator de uz casnic daca INTRATI IN MAGAZIN si profitati ACUM de cele mai bune oferte si promotii!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte (produse livrate si lucrari executate) faceti click aici

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225725 sau 0747 504852