Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Scule electrice de mana

Oferta noastra pentru scule electrice de mana

In portofoliul nostru gasiti gamele complete de scule electrice de la Makita, Bosch precum si de la alti producatori prezenti in Romania la care se adauga, pentru unele categorii si variantele lor low cost.
Orice produs este livrabil in maxim 48 ore, la cele mai mici preturi din piata, alaturi de gama completa de accesorii si comsumabile:

Asiguram clientilor nostri serviciile aferente de service in si post garantie prin unitati specializate proprii sau partenere, cu personal instruit si autorizat de catre producatori.

Toate gama de scule electrice este disponibila atat in magazinele noastre reale cat si online. Va puteti mentine informat la zi despre toate produsele si noutatile in domeniu de pe blog sau abonandu-va la emailul nostru! In acest mod va asigurati ca nu veti rata nici o promotie!

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Makita, Bosch, Wacker, Skil, Dewalt, Black&Decker, Bort s.a.

Pentru mai multe informatii despre scule electrice si accesorii (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) INTRATI IN MAGAZIN! Profitati de promotii si reduceri, camandand acum produsul dorit!

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0747 297 409.