Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Scule electrice de mana

Show Side Panel

Oferta noastra pentru scule electrice de mana

In portofoliul nostru gasiti gamele complete de scule electrice de la Makita, Bosch precum si de la alti producatori prezenti in Romania la care se adauga, pentru unele categorii si variantele lor low cost.
Orice produs este livrabil in maxim 48 ore, la cele mai mici preturi din piata, alaturi de gama completa de accesorii si comsumabile:

– Scule electrice cu alimentare la retea: bormasini (masini de gaurit), ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare (picamere), fierastraie circulare, fierastraie pendulare si fierastraie cu lant, foarfeci de tabla, masini de amestecat, masini de debitat, masini de frezat, masini de carotat, masini de gaurit cu percutie, masini de gaurit si insurubat, surubelnite electrice (masini de insurubat), masini de slefuit si polisat, masini de taiat cu disc diamantat, pistoale de lipit si cu aer cald, polizoare unghiulare (flex), polizoare drepte (biax), polizoare de banc, trimmere iarba, rindele electrice
– Scule electrice cu acumulatori: ciocane rotopercutoare, masini de capsat, masini de gaurit-insurubat, surubelnite, polizoare unghiulare, radio / CD cu acumulator
– Truse de scule
– Accesorii: mandrine, sisteme de prindere, distantiere, etc
– Consumabile: discuri abrazive, metalice, cu carburi si diamantate, burghie cu orice fel de prinderi si dimensiuni pentru orice tip de material, panze si lanturi pentru fierastraie, capuri de surubelnita, panza abraziva, etc

Scule electrice profesionale si hoby

Asiguram clientilor nostri serviciile aferente de service in si post garantie prin unitati specializate proprii sau partenere, cu personal instruit si autorizat de catre producatori.

Toate gama de scule electrice este disponibila atat in magazinele noastre reale cat si online. Va puteti mentine informat la zi despre toate produsele si noutatile in domeniu de pe blog sau abonandu-va la emailul nostru! In acest mod va asigurati ca nu veti rata nici o promotie!

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Makita, Bosch, Wacker, Skil, Dewalt, Black&Decker, Bort s.a.

Pentru mai multe informatii despre scule electrice si accesorii (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) INTRATI IN MAGAZIN ! Profitati de promotii si reduceri, camandand acum produsul dorit!

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon : 0747 297 409