Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Scule pneumatice

Oferta noastra de scule pneumatice

Global tech va ofera scule pneumatice de calitate, de uz profesional si industrial, de la cativa dintre cei mai cunoscuti producatori, la cele mai bune preturi din piata, impreuna cu toata gama de servicii postvanzare (garantie, reparatii, etc).

Categorii scule pneumatice: chei cu clichet si chei cu impact, ciocane pneumatice, fierastraie si masini de taiat, masini de slefuit si de polisat, masini de gaurit pneumatice, pistoale peumatice pentru cuie, nituri si capse, pistoale de vopsit, polizoare pneumatice, surubelnite pneumatice, scule pneumatice specializate.

Oferim scule pneumatice de uz general (chei, surubelnite, etc) dar si specializate pentru constructii (ciocane de forat si spart), industria auto (surubelnite speciale cu control electronic si memorarea datelor de strangere), industria mobilei (capsatoare, slefuitoare), industria alimentara, etc sau pentru sectorul serviciilor.

Comercializam de asemenea, toata gama de accesorii si consumabile pentru scule pneumatice (capete de surubelnita, panze, discuri, diuze, etc) cat si pentru aer comprimat (filtre ulei, lubrifiatoare ulei, regulatoare presiune, etc)

Asiguram clientilor nostri consultanta gratuita pentru alegerea celui mai potrivit model, livrare rapida, mentenanta si service in, si postgarantie cu personal calificat si autorizat de catre producatori.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Chicago Pneumatic, Rodcraft.

Pentru mai multe informatii despre sculele pneumatice (modele, caracteristici si fise tehnice, preturi) INTRATI IN MAGAZIN si profitati de promotiile noastre!
Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email.

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0722 227 657