Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Baterii de condensatoare

Show Side Panel

Baterii de condensatoare pentru compensarea factorului de putere

Energia reactiva in retelele de joasa tensiune (400V) este o problema exclusiv in sarcina consumatorului. Facturile de energie reactiva de la furnizorii de energie pot fi uneori foarte ridicate, indeosebi in mediul industrial, acolo unde trebuie alimentate multe motoare si transformatoare electrice.

O solutie rapida, ieftina si fiabila pentru reducerea acestor facturi este compensarea energiei reactive folosind baterii de condensatoare. Dar o astfel de solutie nu inseamna ca este si simpla, necesitand multa experienta in domeniu. De multe ori, necorelarea tipului de baterie cu puterea si cu factorul de distorsiune armonica din retea, sau necorelarea treptelor de compensare, conduc la efecte contrare (aceasta inseamna ca pierderile reactive pot creste in loc sa fie eliminate).

Baterii de condensatoare de joasa tensiune

Din acest motiv, Global Tech va ofera baterii de condensatoare de joasa tensiune, realizate cu tehnologii moderne, de producatori europeni de prestigiu, la cele mai inalte standarde de calitate:

– baterii de condensatoare fixe pentru puteri de pana la 50 KVAR
– baterii de condensatoare in trepte pentru puteri de pana la 3000 KVAR
– controlere specializate pentru cuplarea combinatiei de trepte corespunzatoare puterii compensate cu actionarea treptelor cu relee sau tiristoare in functie de viteza de reglare solicitata
– condensatori realizati cu cele mai avansate tehnologii cu plaja mare de temperaturi de functionare si diferiti factori de distorsiune armonica
– baterii pentru factor de distorsiuni armonice de pana la 75 %
– accesorii: sisteme de comunicatie si monitorizare la distanta, controlere digitale grafice s.a.

Serviciile aferente: analiza si masurarea retelei pentru determinarea factorului de distorsiune armonica al retelei (THD), proiectare retele si circuite electrice, comisionare si instalare, mentenanta si reparatii.

Nu uitati: prin ajustarea corecta a factorului de putere economisiti sume importante la factura de energie electrica, cu investitii minime.

Producatori reprezentati in portofoliul nostru: Italfarad (Italia).

Pentru mai multe informatii despre baterii de condensatoare (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) faceti click aici!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email.

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0740 034 490.