Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Scule pentru instalatii

Oferta noastra de scule instalatii

Va oferim o categorie de produse profesionale foarte specializate dedicate celor care activeaza in domeniul instalatiilor sanitare si termice, apa si canal. Sunt scule intslatii concepute special pentru a asigura calitate si eficienta ridicata a muncii prestate. Sunt robuste, fiabile si de incredere si aduc castiguri importante de productivitate profesionistilor in domeniu.

Categorii de scule instalatii:

Impreuna cu sculele si echipamentele de mai sus, va asiguram toata gama de accesorii si consumabile originale, la cele mai mici preturi.
Consultanta pentru alegerea celor mai potrivite modele este asigurata gratuit de catre firma noastra. La cerere, putem face demonstratii si teste la sediul Dvs.

Asiguram clientilor nostri serviciile aferente de service in si post garantie prin unitati specializate proprii sau partenere, cu personal instruit si autorizat de catre producatori.

Toate gama de scule instalatii este disponibila atat in magazinele noastre reale cat si online. Va puteti mentine informat la zi despre toate produsele si noutatile in domeniu de pe blog sau abonandu-va la emailul nostru! In acest mod va asigurati ca nu veti rata nici o promotie!

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: REMS, Rothenberger.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: REMS, Rothenberger INTRATI IN MAGAZIN.

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225 725 sau 0747 504 852.