Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Aparate de sudura

Show Side Panel

Oferta noastra pentru aparate de sudura

Va oferim o gama variata de echipamente si aparate de sudura pentru uz industrial, profesional si hobby impreuna cu toata gama de accesorii si consumabile:
– aparate de sudura electrice de tip transformator si invertor
– aparate de taiere cu plasma si cu ozygaz
– aparate de taiere si sudura oxiacetilenica si truse de sudura
– roboti de sudura pentru aplicatii speciale
– generatoare de curent pentru sudura
– exhaustoare pentru sudura
– mese de sudura.

Aparate de sudura industriale si profesionale

Aparatele acopera toata gama de aplicatii profesionale in industrie, constructii si servicii. Este disponibila si o gama variata de produse hobby (pentru casa si gradina) de buna calitate.

Aparate de sudura electrice acoperind toata gama de puteri (pana la 30 KW, curent 650 A si factor de umplere 100 %) din urmatoarele categorii:
– aparate cu arc electric, cu electrod invelit (sudura MMA) de tip transformator si invertor, de curent continuu sau alternativ, alimentate la 230 V si/sau 400 V, pentru otel, otel inox, fonta, aluminiu, s.a.
– aparate pentru sudura in mediu protejat MIG-MAG, cu fir, de tip invertor alimentate la 230 V si/sau 400 V pentru otel, otel inox, aluminiu s.a.
– aparate de sudura in mediu protejat TIG-WIG, cu electrod, de tip transformator sau invertor pentru orice fel de material
– aparate pentru sudura cu presiune, in puncte sau continua, cu comanda mecanica sau cu aer comprimat, clesti de sudura de diferite tipuri.

O gama variata de accesorii (carucioare, masti, clesti, torte, dispozitive) si consumabile (electrozi si role, diuze, s.a.m.d.).

Comercializam produse de inalta calitate oferite de cativa dintre cei mai cunoscuti producatori: Awelco, Esab, Ine, Telwin.

Pentru mai multe informatii despre aparate de sudura (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi), faceti click aici!

Poti cumpara ACUM toata gama de aparate de sudura la cele mai bune preturi din piata: INTRA IN MAGAZIN si profita de ofertele noastre promotionale!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate, va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email!

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0747 297 409.