Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Aparate de sudura

Oferta noastra pentru aparate de sudura

Va oferim o gama variata de echipamente si aparate de sudura pentru uz industrial, profesional si hobby impreuna cu toata gama de accesorii si consumabile:

Aparatele acopera toata gama de aplicatii profesionale in industrie, constructii si servicii. Este disponibila si o gama variata de produse hobby (pentru casa si gradina) de buna calitate.

Aparate de sudura electrice acoperind toata gama de puteri (pana la 30 KW, curent 650 A si factor de umplere 100 %) din urmatoarele categorii:

O gama variata de accesorii (carucioare, masti, clesti, torte, dispozitive) si consumabile (electrozi si role, diuze, s.a.m.d.).

Comercializam produse de inalta calitate oferite de cativa dintre cei mai cunoscuti producatori: Awelco, Esab, Ine, Telwin.

Pentru mai multe informatii despre aparate de sudura (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi), faceti click aici.
Poti cumpara ACUM toata gama de aparate de sudura la cele mai bune preturi din piata: INTRATI IN MAGAZIN si profita de ofertele noastre promotionale!
Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate, va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email!

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0747 297 409.