Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Echipamente si utilaje agricole

Oferta noastra de utilaje agricole

Global Tech va ofera prin divizia sa specializata o mare varietate de scule, echipamente si utilaje agricole. Beneficiarii acestora sunt atat persoanele fizice – pentru activitati legate de casa si gradina, cat si fermieri, asociatii si societati agricole si zootehnice din toate domeniile, firme de intretinere spatii verzi si peisagistica, organizatii din domeniul silvic, entitati publice, firme de constructii, s.a.m.d.

Gama de utilaje agricole oferita de noi acopera atat sectorul casa si gradina (hobby), cat si cel profesional, si se refera la urmatoarele categorii:

Asiguram servicii de intretinere si reparatii cu personal autorizat si instruit de producatori, pentru toata gama de utilaje agricole comercializata.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: BCS, Bosch, Casorzo, Honda, Husqvarna, Idrofoglia, Gardelina, Makita, MM Spray, Rotakt, Solo, Stihl, Viking

Pentru mai multe informatii despre utilaje agricole (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) INTRATI IN MAGAZIN si profitati de promotiile noastre!

Ai nevoie de ajutor?

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225 725 sau 0747 504 852.