Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Motoare termice de uz general

Show Side Panel

Oferta noastra de motoare termice

Global Tech va ofera motoare termice in 4 timpi pe benzina si diesel de uz general cu puteri de pana la 65 CP pentru echipamente motorizate, utilaje si scule de orice tip:

– motoare racite cu aer sau cu apa
– motoare cu functionare orizontala sau verticala
– motoare cu pornire la sfoara sau la cheie
– toate tipurile de prindere pe ax: cu pana, cu filet, prin presiune (pe con) si cu flansa
– in varianta minimala sau cu dotare completa (cu senzori, cablaje, etc)
– cu sau fara accesorii primare precum: ambreiaj, cutie de viteza, reductoare, demaror, rezervor, radiator, toba esapament, incarcator, baterie, sa
– motoare conforme cu normele europene de poluare (EPA, Carb Tier III, etc)
– diverse tehnologii si echipari specifice fiecarui producator.

Va oferim motoare termice de la urmatorii producatori internationali: Honda, Briggs & Stratton, Kohler, Lombardini, Vanguard, Robin-Subaru.

Motoare termice pentru uz general

Motoarele pot echipa: tractorase, motocultoare si motosape, masini de tuns gazon si iarba, generatoare de curent, motopompe, echipamente de carting, maiuri si placi compactoare, masini de taiat asfalt si beton, echipamente de ridicat si descarcerat, masini hidraulice, echipamente speciale, samd.

Asiguram accesorii, piese de schimb si consumabile originale (filtre de ulei, aer, combustibil, uleiuri) pentru toata gama de motoare termice din portofoliu si va stam la dispozitie cu informatii si consultanta gratuita pentru identificarea pieselor.

Asiguram de asemenea orice reparatie, constatare si expertiza pentru motoarele de mai sus prin unitati service specializate, cu personal calificat si competent autorizat de catre producatori.

Pentru mai multe informatii despre motoare (modele, caracteristici si fise tehnice, foto si preturi) INTRATI IN MAGAZIN !

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email.

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225725 sau 0747 504852.